Om Nellebrand

Hos Nellebrand tilbyder vi komplette rådgivningspakker for alle typer bygherrer – store og små, fra landbruget til ejendomsinvestorer.


Vi er med fra de allerførste skitser til ibrugtagning og hjælper med alt fra myndighedsbehandling til brand og statik, så du ikke skal bekymre dig om alle de tekniske detaljer i forbindelse med dit byggeprojekt.

 

Vi arbejder med en integreret tilgang, der kombinerer vores ekspertise og faglighed inden for brand og byggeri med rådgivning i øjenhøjde, der tager udgangspunkt i dig og dit projekt.

Hvem er vi?

Malthe Nelleberg Jessen

Som certificeret brandrådgiver i brandklasse 2 og indehaver af Nellebrand er Malthes vision at skabe tryghed og gennemsigtighed ift. brandsikringen hele vejen gennem din byggeproces. Det gør han med høj faglighed og rådgivning, der er helt nede på jorden.  

Malthe er uddannet bygningskonstruktør og har masser af praktisk erfaring fra murerstilladset. Derudover har han gennemført flere brandtekniske uddannelser og har gennem flere år arbejdet udelukkende med brandrådgivning. Du kan altså trygt overlade alt, hvad der drejer sig om brandtekniske løsninger og myndighedsbehandling i forbindelse med din byggesag, i Malthes hænder.


Tlf.:+45 6059 6683

Mail:mj@nellebrand.dk

Ole Veksø Olsen

Ole er projektchef i Nellebrand og har mere end 25 års erfaring som tømrer, bygningskonstruktør, arkitekt og projektchef. Med ham på sidelinjen får du en dedikeret og pålidelig ekspert, der sikrer, at hvert trin i dit byggeprojekt udføres efter bogen.

 

Med en specialisering i at tegne og føre tilsyn med projekter inden for industri- og landbrugsbygninger, halbyggeri samt enfamilie- og sommerhuse har Ole efterhånden bevist sin dybdegående viden om alle byggeriets faser samt sit talent for at skabe innovative løsninger.


Tlf.:+45 6059 5976

Mail:ovo@nellebrand.dk