Om Nellebrand

Nellebrand tilbyder certificeret brandrådgivning i brandklasse 2 for alle typer bygherrer – store og små, fra landbruget til ejendomsinvestorer. 


Her får du hjælp til at udarbejde og forstå de nødvendige brandtekniske dokumenter i forbindelse med en byggesag, så du kan være sikker på, at dit projekt lever op til alle gældende krav og regler. 


Jeg er med dig hele vejen og rådgiver om alle de brandforhold, der gør sig gældende i en byggeproces. Med masser af erfaring og høj faglighed i bagagen tilbyder jeg dig brandrådgivning i øjenhøjde – altid med udgangspunkt i dine behov og ønsker og med særligt fokus på at finde den helt rigtige opbygning af brandtekniske løsninger til dit byggeprojekt. 


Personen bag Nellebrand

Som certificeret brandrådgiver og indehaver af Nellebrand er min vision at skabe tryghed og gennemsigtighed ift. brandsikringen hele vejen gennem din byggeproces. Det gør jeg med høj faglighed og rådgivning, der er helt nede på jorden.  


Jeg er uddannet bygningskonstruktør og har masser af praktisk erfaring fra murerstilladset. Derudover har jeg gennemført flere brandtekniske uddannelser og har gennem flere år arbejdet udelukkende med brandrådgivning. Du kan altså trygt overlade alt, hvad der drejer sig om brandtekniske løsninger og myndighedsbehandling i forbindelse med din byggesag, i mine hænder.

 

Jeg glæder mig til at høre om dit byggeprojekt! 


De bedste hilsner 

Malthe Nelleberg Jessen